Середа, 24.04.2024, 00:30
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Вітаємо всіх на офіційному сайті відділу освіти Бобровицької райдержадміністрації!

 

Адреса: 17400, м.Бобровиця, вул. І.Франка, 1

електронна пошта: bobrvosv@meta.ua

РЕЖИМ  РОБОТИ:

з 8.00 до 17.12 – понеділок – четвер

з 8.00  до 16.00 – п’ятниця

Обідня перерва:  13.00 – 14.00

Вихідні дні: субота, неділя

В.о.начальника відділу освіти, головний спеціаліст відділу освіти  ПАНАСЮК Людмила Володимирівна  

т/ф (232) 2-50-11, т. 2-50-86

Години прийому:

вівторок     9.00 - 13.00

п'ятниця     14.00 - 16.00

Головний спеціаліст відділу освіти 

т/ф (232) 2-50-78, т. (232) 2-50-16

Районний методичний кабінет:

Завідувач  ОНІЩЕНКО  Людмила Олексіївна 

т.(232) 2-50-70

ЗАТВЕРДЖЕНО

на зборах трудового колективу

відділу освіти Бобровицької

районної державної адміністрації

10.09.2014

 

П Р А В И Л А

внутрішнього трудового розпорядку відділу освіти Бобровицької районної державної адміністрації

 

ЗАГАЛЬНІ  ПОЛОЖЕННЯ

Відповідно до Конституції України громадяни мають право на працю.  Обов’язок і справа честі кожного  здібного до праці громадянина – добросовісна праця у вибраній їм галузі спільно корисної діяльності, додержання трудової дисципліни. Дисципліна праці – це не тільки суворе дотримання Правил внутрішнього трудового розпорядку, але й свідоме, творче відношення до своєї роботи, забезпечення її високої якості, продуктивного використання робочого часу. Трудова дисципліна забезпечується створенням необхідних організаційних і економічних умов для нормальної високопродуктивної роботи, свідомим відношенням до праці методами переконань, виховання, а також заохочення за добросовісний труд. До порушників трудової дисципліни приміняються міри дисциплінарного покарання.

ПОРЯДОК ПЕРЕВОДУ, ПРИЙОМУ І ЗВІЛЬНЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ

При прийомі на роботу начальник відділу освіти зобов’язаний вимагати від поступаючого: пред’явлення трудової книжки, якщо особа поступає на роботу вперше – довідки про останнє заняття, виданої по місцю проживання, а звільнені із Збройних сил зобов’язані пред’явити військовий квиток, а також паспорт особи, які приймаються на роботу і потребують спеціальних знань (педагоги, водії, кочегари, тощо) зобов’язані пред’явити відповідні документи про освіту або професійну підготовку. Наказ про прийом на роботу оголошується працівникові під розписку. При прийомі на роботу начальник повинен познайомити працівника з порушеною ділянкою роботи,  умовами оплати праці, познайомити його з правилами внутрішнього трудового розпорядку, проінструктувати по охороні праці і техніці безпеки.

При розриві трудового договору працівник попереджує про це начальника відділу письмового за два тижні. По закінченні цього строку працівник має право припинити роботу, а адміністрація відділу зобов’язана видати йому трудову книжку і провести з ним повний розрахунок. По домовленості з працівником і адміністрацією відділу трудовий договір може бути розірваний і раніше. Розірвання трудового договору з ініціативи адміністрації не допускається без попередньої згоди профкому.

 Днем звільнення вважається останній день роботи.

ОБОВ’ЯЗКИ ПРАЦІВНИКІВ

Працівники відділу зобов’язані: додержуватись дисципліни праці, своєчасно приходити на роботу, суворо виконувати свої службові обов’язки, своєчасно і точно виконувати розпорядження адміністрації.

Працівники відділу повинні бути прикладом достойної поведінки на роботі, в побуті і громадських місцях.          

Працівники відділу мають право суміщати роботу по професіях згідно з переліком професій і посад працівників системи Міністерства освіти України. Дозвіл на суміщення професій  (посад) дає начальник відділу по погодженні з профкомом.

Педагогічні працівники відділу проходять атестацію раз у п’ять років, згідно з Положенням про атестацію педагогічних кадрів. Усі працівники відділу повинні проходити медичний огляд раз на рік.

ОСНОВНІ ОБОВ’ЯЗКИ АДМІНІСТРАЦІЇ

 Адміністрація відділу освіти зобов’язана забезпечити додержання працівниками обов’язків, покладених на них посадовими інструкціями і правила внутрішнього трудового розпорядку; правильно організовувати працю у відповідності із спеціальністю; закріпити за кожним робоче місце, покращувати умови праці; своєчасно виплачувати заробітну плату; чуйно відноситися до повсякденних потреб працівників; своєчасно розглядати критичні зауваження.           

РОБОЧИЙ ЧАС І ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ

У відділ освіти встановлений п’ятиденний робочий тиждень. Початок роботи о 8.00, закінчення о 17.12 понеділок-четвер, 16.00 - п’ятниця. Адміністрація відділу зобов’язана організувати облік явки і закінчення роботи. Робота у вихідні і святкові дні заборонена. Вихід на роботу у вихідні і святкові дні окремих працівників допускається у виключних випадках, передбачених законодавством із згоди профкому і письмовому наказі начальника. Дні відпочинку за чергування чи роботу у вихідні та святкові дні надаються начальником згідно з законодавством. Щопонеділка о 14.00 проводиться нарада при начальнику.

Дні та години прийому начальником відділу по особистих та службових питаннях встановлена: вівторок з 9.00 до 13.00, п’ятниця з 14.00 до 19.00. Підпис документів начальником щоденно о 16.00. Черговість відпусток працівникам встановлюється начальником за погодженням з профспілковим комітетом. Графік відпусток складається на кожний календарний  рік не пізніше 5 січня і доводиться до відома всіх працівників.

ЗАОХОЧЕННЯ ЗА УСПІХИ В РОБОТІ

За зразкове виконання трудових обов’язків у відділі застосовуються такі заохочення: оголошується подяка, видача премії, нагородження цінним подарунком, нагородження грамотами. Заохочення оголошується в наказі, доводиться до всього колективу і заноситься в трудову книжку.

 

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПОРУШЕННЯ ТРУДОВОЇ ДИСЦИПЛІНИ

За порушення трудової дисципліни начальник застосовує дисциплінарні стягнення:

а) догана;

б) звільнення з роботи.

До застосування стягнення від порушника трудової дисципліни повинно бути пояснення в письмовій формі. Відмова  працівника від письмового пояснення не може бути перепоною для застосування дисциплінарного стягнення.

Дисциплінарні стягнення застосовуються начальником безпосередньо по виявленню вчинку, але не пізніше одного місяця з дня виявлення, не враховуючи часу хвороби чи перебування працівника у відпустці.

Дисциплінарні стягнення не можуть бути застосовані пізніше шести місяців з виявлення вчинку. За кожне порушення трудової дисципліни може бути застосоване лише одне дисциплінарне стягнення . Працівники, вибрані в склад профспілкового комітету, не можуть бути наказаними без попередньої згоди з профспілковим комітетом, а голова профспілкового комітету – без згоди з вищестоящого профспілкового органу.

 Наказ про примінення дисциплінарного стягнення оголошується працівнику під розписку в триденний строк, в необхідних випадках доводиться до відома колективу.

Якщо протягом року з дня застосування дисциплінарного стягнення на працівника не покладено нового дисциплінарного стягнення, то він вважається як таки, що не має дисциплінарного стягнення.

 

ЗАТВЕРДЖЕНО:                          ПОГОДЖЕНО:

Начальник відділу  освіти             Голова профкому

_____________ С.М.Лоленко         ___________ Л.О.Савченко                                                                          

 

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz