П`ятниця, 19.04.2024, 23:12
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів
23 травня відбулася колегія відділу освіти за участю працівників відділу, методистів райметодкабінету, директорів загальноосвітніх , позашкільних навчальних закладів. Про роботу педагогічного колективу Новобиківського МНВК щодо забезпечення старшокласників профільною освітою інформувала методист РМК Ющенко Т.О. Актуальні питання з підготовки закладів району І ступеня до роботи за новим Державним стандартом початкової освіти порушила методист РМК Липко К.М. Заступник начальника відділу освіти Лисенко В.П. звернула увагу на досягненнях та недоліках під час проведення державної підсумкової атестації в загальноосвітніх навчальних закладах та інформувала присутніх про стан виконавської дисципліни та звернень громадян. В.о.головного спеціаліста Зазимко О.В. повідомила про стан виконання районної цільової програми "Вчитель". 
Переглядів: 752 | Додав: rono | Дата: 25.05.2012

У ході обласної естафети педагогічних інновацій 15 травня 2012 року в районі перебувала делегація освітян м. Ніжин. Вони ознайомилися з досвідом роботи педагогічних колективів Бобровицької №1, Кобижчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, я/с "Золотий ключик" м. Бобровиці та центру дитячої творчості.

... Читати далі »

Переглядів: 700 | Додав: rono | Дата: 22.05.2012

27 квітня делегація відділу освіти Бобровицького району познайомилася з роботою Городянського відділу освіти.

Освітяни Бобровиччини твердо переконалася, що «Учитель живе доти, доки вчиться, якщо перестає вчитися, у ньому помирає вчитель», - писав К.Ушинський. Цей девіз характерний для роботи працівників відділу освіти, який очолює Денисюк Юрій Васильович. Це творчо працюючий колектив педагогів-однодумців, які підтримують, цінують і поважають свого керівника. Він власним прикладом спонукає до творчості, оперативності, відповідальності, діловитості.

Районний методичний кабінет, педагоги Городнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 та гімназії ведуть постійний наполегливий пошук нових ефективних форм і методів інноваційної роботи, упроваджують кращий досвід Брянської області (Климівський район), Гомельської області (Добрушський район), що є реальною і надійною основою піднесення якості навчально-виховного процесу в загальноосвітніх навчальних закладах Городнянщини.

Директор ... Читати далі »
Переглядів: 639 | Додав: rono | Дата: 10.05.2012

 20 квітня на базі Озерянської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся показовий День цивільного захисту. В рамках заходу проведено урочисту лінійку, показові виконання нормативів з цивільного захисту, екстренний вивід дітей з приміщення школи,заняття з безпеки життєдіяльності в усіх класах, випуск тематичної стінгазети.
 Представники пожежно-рятувального підрозділу, служби швидкої допомоги та газового господарства розповіли присутнім про особливості своєї професії,
продемонстрували обладнання та роботу службових машин.
Переглядів: 595 | Додав: rono | Дата: 23.04.2012

 19 квітня в районному Будинку культури відбулося урочисте підведення підсумків та нагородження переможців районного та лауреатів обласного конкурсів "Учитель року - 2012", переможців та призерів ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, а також творчо працюючих вчителів, які підготували переможців олімпіад та конкурсів, тих, хто сіє розумне, добре, вічне, хто запалює дитячі серця, а разом з тим творить Особистість.
 В урочистостях узяли участь голова районної державної адміністрації І.А. Захарченко,голова районної ради О.Д.Шапченко, начальник відділу освіти Л.В. Любенко.
Начальник відділу освіти Любов Василівна висловила глибоку шану та вдячність вчителям за творчу працю й мудре наставництво. Доземний уклін батькам учнів-призерів, які виховали своїх дітей працелюбними, навчили бачити справжні цінності у житті.
 15 учням було вручено стипендію районно державної адміністрації, а вчителям, які пі ... Читати далі »
Переглядів: 797 | Додав: rono | Дата: 23.04.2012

      У рамках проведення Всеукраїнської акції "Дай руку, першокласнику!" та з метою ознайомлення з новим Державним стандартом початкової загальної освіти відділом освіти Бобровицької райдержадміністрації 10.04.2012 на базі Бобровицької ЗОШ №1 проведено збори батьків майбутніх першокласників.
      Директором навчального закладу Ралком В.М. зроблена презентація науково-методичного проекту "Інтелект України", який представляє нову методику організації навчально-виховного процесу у початковій школі та спрямована на розвиток творчих здібностей учнів. Проект проходить під керівництвом Гавриш І.В., доктора педагогічних наук, професора кафедри теорії і методики професійної освіти Харківського педуніверситету імені Г.Сковороди.
     Методистом районного методичного кабінету Липко К.М. висвітлено питання готовності початкової школи до впровадження Державного стандарту початкової освіти, надано батькам психолого-педагогічні рекомендації щодо адаптації дітей до навчанн ... Читати далі »
Переглядів: 877 | Додав: rono | Дата: 13.04.2012 | Коментарі (0)

 27, 28 та 29 березня на футбольних полях Бобровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та центрального стадіону "Колос" проведено І етап Національного Кубку шкільного футболу ЄВРО -2012. За право представляти навчальний заклад Бобровицького району в обласному етапі змагань боролися команди Бобровицької гімназії, Бобровицьких ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та №2, Кобижчанської, Пісківської , Озерянської, Рудьківської, Новобиківської та Новобасанської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
 У результаті зіграних матчів пальму першості вибороли гравці Кобижчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, на другому місці - футболісти Пісківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, на третьому - учні Бобровицької гімназії.
 Дипломи, медалі та грамоти вручили переможцям змагань заступник голови РДА Володимир Ляховенко, начальник відділу освіти РДА  Любов Любенко, начальник відділу у справах молоді та спорту РДА Валентин Кравченко, директор Бобровицької ДЮСШ Михайло Василюк.
... Читати далі »
Переглядів: 576 | Додав: rono | Дата: 03.04.2012

 27 березня 2012 року на базі Бобровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбулося урочисте відкриття першого етапу Національного Кубку шкільного футболу ЄВРО-2012.

У цей день відбіркові матчі зіграли команди Новобасанської, Озерянської, Новобиківської, Пісківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Усього в змаганнях взяли участь 72 учні.

Переглядів: 538 | Додав: rono | Дата: 28.03.2012 | Коментарі (0)

З метою впровадження в навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів Державної цільової програми інформаційно-комунікаційних технологій «Сто відсотків», переходу до нового рівня освіти на основі ІКТ та Державного стандарту початкової загальної освіти 16 березня 2012 року на базі Бобровицької ЗОШ І-ІІІ  ступенів № 1 для керівників навчальних закладів району відбулася  міжрегіональна науково-практична конференція з теми: «Створення інноваційного освітнього простору навчального закладу  як ... Читати далі »

Переглядів: 838 | Додав: rono | Дата: 19.03.2012

Щиро і сердечно вітаємо всіх жінок із весняним святом - 8 БЕРЕЗНЯ!



Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Сердечно бажаємо вам, наші дорогі матері, дружини, доньки та сестри, нев’янучої молодості, радості та краси. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. Будьте коханими і кохайте, а ми, чоловіки, робитимемо все, аби ви почувалися щасливими.

Чоловіки
Переглядів: 524 | Додав: rono | Дата: 07.03.2012

« 1 2 ... 57 58 59 60 »
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz