П`ятниця, 29.03.2024, 18:11
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Вересень » 14 » Освіта.ua складено рейтинг шкіл України за результатами зовнішнього оцінювання випускників шкіл 2017 року
14:05
Освіта.ua складено рейтинг шкіл України за результатами зовнішнього оцінювання випускників шкіл 2017 року

Опубліковано рейтинг шкіл України 2017 року (виправлено)

Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг найкращих загальноосвітніх шкіл України за підсумками зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року.

Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.

За результатами рейтингу, перше місце в Україні посів Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при ЛНУ ім. Франка, на другому місці розташувався київський ліцей «Інтелект», третє місце отримав столичний ліцей «Наукова зміна».

Загалом, до першої десятки рейтингу потрапили 5 навчальних закладів з Києва, три навчальних заклади з Дніпра та по одному зі Львова та м. Калуш Івано-Франківської області.

Крім основного рейтингу шкіл України також опубліковані рейтинги шкіл всіх обласних центрівта областей України, а також рейтинги шкіл за окремими предметами зовнішнього незалежного оцінювання.

Відповідно до результатів рейтингу, найкращі результати з української мови і математики показали випускники Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при ЛНУ ім. Франка, з історії України - Путрівського НВК «Гімназія - ЗОШ І-ІІІ ст. - дошкільний навчальний заклад» з Київської області.

Найкращі результати з англійської мови показали випускники Мокрецького НВК Броварського району Київської області, а учні Дніпропетровського обласного медичного ліцею-інтернату «Дніпро» показали відмінні знання з біології.

Лідером рейтингу за результатами ЗНО серед областей стала Львівська область. Друге і третє місце посіли Тернопільська та Київська області. Гарні результати тестування отримали також випускники навчальних закладів Сумської, Черкаської та Донецької областей.

Результати ЗНО випускників шкіл обласних центрів країни свідчать про те, що Київ поступився Львову та Тернополю. Трійка обласних центрів України, випускники яких найкраще склали ЗНО в 2017 році, виглядає наступним чином: Львів, Тернопіль і Київ. Серед лідерів за результатами тестування також опинились Вінниця, Житомир та Рівне.

Найгірше склали зовнішнє незалежне оцінювання випускники Чернівецької та Закарпатської областей, а також Херсона та Миколаєва.

Рейтинг складено Освіта.ua з використанням офіційного звіту за результатами ЗНО 2017 року оприлюдненого Українським центром оцінювання якості освіти.

РЕЙТИНГ ШКІЛ УКРАЇНИ

Дані рейтингових таблиць відкориговані станом на 13 вересня 2017 року у зв‘язку із виявленою технічною помилкою у розрахунку рейтингового бала окремих шкіл (було помилково враховано випускників шкіл, які не з‘явились на тести). Приносимо вибачення усім користувачам сайту.

 

 

Переглядів: 518 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz