П`ятниця, 19.04.2024, 08:21
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2018 » Травень » 17 » Участь рою «Лицарі світла» Бобровицької гімназії в (ІІ) обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»
14:42
Участь рою «Лицарі світла» Бобровицької гімназії в (ІІ) обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»

12-16 травня 2018 року на базі дитячого табору «Юний турист» (с. Количівка Іванівської об’єднаної територіальної громади Чернігівського району) відбувся ІІ (обласний етап) Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Честь району на обласних змаганнях захищав рій «Лицарі світла» Бобровицької гімназії у складі: Бойко Анни, Голованя Володимира, Горового Богдана, Дітковської Тетяни, Зінця Михайла, Жука Романа, Мозгового Богдана, Олійника Івана, Романенка Івана та Мороз Валерії (керівник Жадько А.А., заступник керівника Шевченко М.Г., виховник Нестер І.М.).

12 травня на козацькому колі відбулось урочисте відкриття Гри за участю 36 роїв, представників патріотичних громадських організацій та Чернігівського обласного штабу Всеукраїнської гри «Сокіл» («Джура»). Вітаючи учасників, Микола Конопацький, начальник Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, заступник голови Чернігівського обласного штабу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), підкреслив, що «Джура» перестала бути просто грою, а трансформувалась у потужний патріотичний дитячо-юнацький рух і об’єднала у своїх лавах гідних нащадків лицарів-козаків, оборонців волі українського народу.

Насиченою була програма змагань. Після урочистостей рої-учасники розпочали облаштування таборів у рамках конкурсу «Таборування». Захоплюючою та цікавою для джур стала їх участь у комплексних ройових інтелектуально-екстремальних змаганнях з військово-спортивними та туристсько-краєзнавчими елементами «Пластун».

У конкурсі «Рятівник» брали участь 8 джур від кожного рою, які виконували дії з надання першої долікарської допомоги та відповідали на запитання.

Конкурс «Туристсько-спортивна смуга перешкод» проводився на дистанції довжиною до 300 метрів з перепадом висот 100 метрів. На туристсько-спортивній смузі джурам необхідно було подолати додаткові перешкоди – підйом та спуск схилом, транспортування потерпілого на ношах, подолання заболоченої місцевості по купинах тощо. Конкурс строю та пісні «Впоряд» складався з обов’язкового завдання – виконання прийомів муштрового впоряду у складі рою та творчого – показу різноманітних елементів з використанням зброї і музичного супроводу. Інтелектуальний конкурс «Відун» передбачав вияв знань історії України доби козаччини, українських військових формувань різних епох та сучасних Збройних Сил України.

За результатом усіх випробувань рій «Лицарі світла» набрав 115,5 балів, посівши 8 місце. Щиро вітаємо учнів Бобровицької гімназії та педагогів-тренерів! Дякуємо всім педагогічним колективам шкіл району за надання необхідної допомоги в підготовці команди до обласного етапу Гри.

$IMAGE3$  

  

Переглядів: 9638 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz