Вівторок, 23.04.2024, 19:51
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

  3 04 по 08 грудня 2017 року у закладах загальної середньої освіти району, які впроваджують інклюзивне навчання (Бобровицька №1, Кобижчанська, Новобиківська ЗОШ І-ІІІ ступенів), з метою формування толерантного та неупередженого ставлення до дітей з особливими освітніми потре ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: rono | Дата: 13.12.2017

9 грудня в спортивному залі Бобровицької гімназії відбулися районні змагання школярів з настільного тенісу серед команд ІІ групи.

Призові місця розподілилися таким чином:

Юнаки

І – Лепеха Дмитро, учень Старобасанської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

... Читати далі »

Переглядів: 390 | Додав: rono | Дата: 11.12.2017

02 грудня 2017 року в місті Чернігів на базі Чернігівського вищого професійного училища побутового обслуговування відбувся 11-й обласний конкурс із фітодизайну «Зимові фантазії». Конкурс проводився з метою розвитку та активізації творчих здібностей, залучення учнівської молоді до відкриття й розуміння прекрасного в навколишньому середовищі та в своєму житті, підтримки обдарованої молоді й популяризації фітодизайну як напрямку декоративно-ужиткового мистецтва.

Креативна зустріч об’єднала творчу молодь закладів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівського, Бобровицького, Менського, Корюківського районів, Сновської об’єднаної територіальної громади, міст Чернігів, Ніжин, Н ... Читати далі »

Переглядів: 448 | Додав: rono | Дата: 06.12.2017

  08 листопада відбулося розширене засідання колегії відділу освіти. Проаналізувала підсумки проведення літнього оздоровлення та відпочинку дітей у 2017 році методист райметодкабінету Олена Буц. Про стан викладання, рівень навчальних досягнень з української мови в початковій школі Бобровицької гімназії, Бобровицької № 2, Марковецької, Старобасанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Бригинцівської, Макарівської ЗОШ І-ІІ ступенів інформувала методист райметодкабінету Ксенія Липко. Про створення умов та організацію роботи з дітьми з особливими потребами в закладах загальної середньої освіти району повідомила в.о. завідувача районної психолого-медико-педагогічної консультації Наталія Шимко. Рішенням колегії затверджено Положення визначення рейтингу професійної діяльності педагогічних працівників, які претендують на кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: rono | Дата: 08.11.2017

27 жовтня 26 учнів та вчителі Бобровицької гімназії долучилися до обласної патріотично-виховної програми «Війна, якої немає!».

Юні екскурсоводи Щибун Євген та Воробйова Дарія, учні 10 класу Бобровицької гімназії, разом із головою громадської організації «Єдина родина Чернігівщини» М.М. Шанським ознайомили присутніх із виставкою «Блок пост пам´яті».

Школярі переглянули вражаюч ... Читати далі »

Переглядів: 477 | Додав: rono | Дата: 31.10.2017

18 жовтня 2017року на базі районного методичного кабінету відбулося засідання районної атестаційної комісії .

Розглядалися питання:

Про затвердження плану роботи районної атестаційної комісії на 2017-2018 н.р.

Про атестацію педагогічних працівників Браницької ЗОШ І-ІІІ ступенів, методистів районного методичного кабінету, керівних кадрів району (директорів, заступників, завідуючих ДНЗ) та затвердження списків атестуючих.

Обговорення Положення про рейтинг педагогічних працівників які претендують на кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та педагогічне звання.

У ході засідання члени районної атестаційної комісії обговорили питання атестації педпрацівників району та внесли пропозиції щодо поліпшення проведення атестації в загальноосвітніх навчальних закладах району.

Прийняті пропозиції внесені до рішення районної атестаційної комісії.

... Читати далі »

Переглядів: 412 | Додав: rono | Дата: 23.10.2017

Міжнародний благодійний фонд національної пам’яті України у співпраці із центральними та місцевими органами влади, Київським міським будинком учителя проводить щорічний дев’ятий Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття», мета якого є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів. В організації заходу беруть участь представники Інституту історії України НАН України, Кабінету  Міністрів України, Спілки письменників України.

Умови  проведення:

  • У конкурсі можуть брати участь  учні старших класів, студенти, учителі, молодіжні громадські організації та творчі спілки.
  • Участь у заході здійснюється на добровільних засадах.
  • Конкурсні роботи та анкету учасни ... Читати далі »
Переглядів: 384 | Додав: rono | Дата: 09.10.2017

 

Розпочато реєстрацію учасників конкурсу «Учитель року»

1 жовтня розпочалась реєстрація учасників всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018». Про це повідомили у Міністерстві освіти і науки.

Цього року конкурс проводиться у чотирьох номінаціях: «Українська мова та література», «Німецька мова», «Фізика» та «Фізична культура».

Учасниками змагань можуть стати вчителі шкіл, які мають стаж педагогічної роботи не менше ніж 5 років.

Реєстрація для участі у конкурсі триватиме до 22 жовтня.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Т ... Читати далі »

Переглядів: 591 | Додав: rono | Дата: 02.10.2017

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із прекрасним святом – Днем працівників освіти! Своєю благородною працею ви збагачуєте учнів та вихованців знаннями та мудрістю, виховуєте юних патріотів рідної країни, адже освіта – це найважливіша ланка в побудові успішної держави й формуванні розумних поколінь. Ми маємо успіхи завдяки енергії вчителя, його небайдужості до розвитку української освіти, відданост ... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: rono | Дата: 29.09.2017

Шановні працівники бібліотек!

Вітаю вас із професійним святом духовності, мудрості та знань – Всеукраїнським днем бібліотек!

Бажаю вам творчого завзяття, успіхів у благородній праці, неодмінного зростання читацького попиту на книгу, інформацію. Нехай завжди у вас буде міцне здоров ... Читати далі »

Переглядів: 361 | Додав: rono | Дата: 29.09.2017

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 59 60 »
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz