Неділя, 19.05.2024, 18:06
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Січень » 13 » ОГОЛОШЕННЯ!!!
15:25
ОГОЛОШЕННЯ!!!

Шановні колеги ! Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара Дніпропетровський обласний центр НТТ та ІТ учнівської молоді у квітні 2016 року проводять ХІV Всеукраїнську конференцію-конкурс науково-дослідних робіт школярів „Зоряний шлях”

Метою Конференції є розвиток зацікавленості учнів у поглибленому вивченні космічного простору, обмін знаннями та інформацією в області астрономії, фізики, природних явищ та екології Космосу, технічної творчості та ракетно-космічного моделювання та інше.

До розгляду приймаються науково-дослідні роботи (реферати не розглядаються) за напрямками:

- Астрономія(дослідження астрономічних явищ і космічних об’єктів).

- Наукові дослідження в Космосі (дослідження космічних явищ і процесів та їх використання при створенні нових засобів виходу і пересування в Космосі, в пошуку і використанні космічних джерел енергії; можливостей використання космічних апаратів (КА) в інтересах людства, створення умов життєдіяльності людини в Космосі).

- Природні явища та екологія Космосу (фізичні явища та ефекти, що не мають теоретичного пояснення; нові ідеї, гіпотези і моделі природних феноменів; діяльність людини в Космосі та її наслідки).

- Космічна медицина і біологія (аспекти існування і еволюції рослин, комах, тварин і людини в умовах невагомості і космічної радіації, а також в умовах інших планет).

- Духовність і Космос (гармонія земної і космічної природи, призначення і роль людини і людства у Всесвіті, інформаційні і духовні аспекти розвитку людства).

- Технічна творчість та ракетно-космічне моделювання (нові конструкції і технології, нові принципи в конструюванні приладів, розробка і застосування нових технологій і матеріалів, засоби пересування в Космосі і на планетах, моделювання ракет-носіїв, космічних апаратів і орбітальних станцій).

Детальніше... (завантажити)

Переглядів: 435 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz