Вівторок, 23.04.2024, 19:26
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Травень » 25 » Безпека життєдіяльності
15:37
Безпека життєдіяльності

Звернення до батьків

Щорічно на Чернігівщині за участю дітей трапляється більше ста надзвичайних подій, внаслідок яких гинуть або одержують травми багато дітей та підлітків.

Особливо загострюється ситуація у весняно-літній період, коли діти більше часу проводять на вулиці чи вдома без належного нагляду дорослих. У пошуках розваг вони часто вигадують небезпечні ігри з вогнем, газовими, електричними приладами, вибухонебезпечними предметами. Також причинами трагедій стає порушення заходів безпеки на дорогах і водоймах, вживання отруйних грибів тощо.

Так, у селі Вертіївка Ніжинського району внаслідок гри з сірниками шестирічного онука господарки виникла пожежа, в результаті якої вогнем пошкоджено дві господарчі споруди та майно.

Отже, підростаючому поколінню необхідно нагадувати про те, до яких наслідків призводить недотримання заходів безпеки та роз’яснювати, як поводити себе, щоб уникнути лиха.

Шановні батьки!

Управління ДСНС України у Чернігівській області та Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації звертаються до Вас з проханням не залишати дітей без нагляду та частіше контролювати їхні розваги. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність на дорогах і водоймах, при поводженні з вогнем, електричними та газовими приладами, а також під час виявлення вибухонебезпечних або інших підозрілих предметів. Періодично виділяйте декілька хвилин для відвертої розмови з дітьми, адже потім цей час вимірюватиметься ціною життя. Пам’ятайте, що безпека Ваших дітей залежить, насамперед, від Вас самих!

Бобровицький РВ УДСНС України у Чернігівській області

Переглядів: 581 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz