П`ятниця, 26.04.2024, 18:06
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Лютий » 19 » Любов до Батьківщини та шана до її захисників закладається у дитинстві
11:45
Любов до Батьківщини та шана до її захисників закладається у дитинстві

Виконання Плану заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді, затвердженого наказом відділу освіти Бобровицької райдержадміністрації від 09.11.2015 № 179, покликане виховувати у дітей любов до Батьківщини, готовність примножувати її багатства, оберігати честь і славу. «Той, хто забув колиску, з якої піднявся, щоб піти по землі, хто байдужий до матері, яка вигодувала та виховала його – не здатен переживати високі патріотичні почуття», – зазначав В.О. Сухомлинський. Адже не змусиш дитину: люби Батьківщину, люби землю, що тебе виростила, люби воду, що напоїла, люби матір, що народила. Невтомною працею, власним прикладом, власною повагою й любов’ю до Вітчизни, можна вкласти в маленькі дитячі серденька ці моральні почуття.

З метою посилення патріотичного виховання, формування у дітей  національної свідомості патріота України в дошкільних навчальних закладах району  відбулися виховні заходи патріотичного спрямування.

У грудні 2015 року на базі дошкільного навчального закладу я/с «Золотий ключик» Бобровицької міської ради проведено районний семінар завідувачів та вихователів ДНЗ з проблеми «Формування основ духовності засобами народознавства в дошкільному навчальному закладі». Педагоги району мали змогу переглянути інтегроване заняття «Золоті руки майстрів» (вихователі Задорожна Юлія Олексіївна, Довгаль Ольга Григорівна) та майстер-клас керівника гуртка Центру дитячої творчості Денисюк Наталії Валеріївни з виготовлення національної м’якої іграшки.

Протягом січня-лютого 2016 року відбулося ряд заходів у дошкільному навчальному закладі «Лісова казка» села Кобижча Бобровицького району,  зокрема тематичний тиждень «Праця майстра величає», зустріч вихованців садочка з учасником АТО, батьком вихованця закладу Голубом Богданом Олеговичем, спортивна розвага «Ми маленькі козачата».

У дошкільному навчальному закладі «Сонечко» м. Бобровиця проведено бесіди-міркування на тему «Носити вишиванку треба гідно», «Є така професія – Україну захищати», спортивну розвагу «Козацькі розваги» на яку запрошений учасник АТО Мостуненко М.М.

Вихователі  дошкільного навчального закладу ясла-садка «Веселка» Кошель Віта Василівна та Гуртова Валентина Дмитрівна підготували та провели відкрите заняття «Моя Україна – рідний дім».

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 486 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz