П`ятниця, 26.04.2024, 10:13
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Лютий » 22 » Небесна Сотня. На сторожі Гідності
15:54
Небесна Сотня. На сторожі Гідності

19 лютого 2016 року в загальноосвітніх навчальних закладах району відбулися інформаційно-просвітницькі заходи під гаслом «Небесна Сотня. На сторожі Гідності» з нагоди відзначення Дня Героїв Небесної Сотні та Революції гідності й свободи, встановлених Указом Президента України від 11 лютого 2015 року № 69 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».

З метою вшанування подвигу учасників революції Гідності в Бобровицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 було проведено лінійку-реквієм «Герої не вмирають», на якій учні 8-А класу (класний керівник Герасименко А.О.) згадали тих мужніх, незламних українців та їхніх побратимів інших національностей, котрих уже немає серед нас.  У глибокій  скорботі, з великою шаною  діти декламували вірші про Небесну сотню, виконували пісні про Україну, запалили свічку пам’яті. Учасники заходу вшанували всіх загиблих хвилиною мовчання.

У Бобровицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 відбулася загальношкільна  лінійка «Небесна Сотня: герої не вмирають». Усі присутні в скорботі низько схилили голови перед пам’яттю людей, яких було вбито в мирний час. Педагоги та учні вшанували Героїв Небесної Сотні – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській.

Класні керівники Озерянської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели для учнів 5-11 класів тематичні уроки «Пам’яті Героїв Небесної Сотні», уроки мужності «Небесна Сотня в пам’яті навіки», учнівську конференцію «Подвиг героїв Революції гідності – Героїв Небесної Сотні», круглий стіл «У житті є завжди місце подвигу», лекторії «Герої не вмирають», інформування «України найкращі сини», акції «Подаруй свого янгола Героям Небесної Сотні».

Учитель укр.мови та літ. Ярошко Л.В. та учні 8-11 класів Кобижчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели урок пам’яті для учнів 6-11 класів «Герої не вмирають... Просто йдуть». По класах відбулися тематичні уроки «Пам’яті Героїв Небесної Сотні», уроки мужності «Небесна Сотня в пам’яті навіки».

У Ярославській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися: учнівська конференція «Подвиг героїв Революції гідності – Героїв Небесної Сотні» (5-11 кл.); інформування «України найкращі сини» (1-11 кл.); виховні години «У житті є завжди місце подвигу» (1,3,4 кл.) «Небесна сотня в пам’яті навіки» (5,7 кл.) «Герої не вмирають» (6,11 кл.) «Пам’яті Героїв Небесної Сотні» (8, 9кл.).

Лінійку-реквієм, присвячену відзначенню Революції гідності та вшануванню пам'яті  Героїв Небесної Сотні, проведено в Сухинській ЗОШ І ступеня.

Подвиг Героїв Небесної Сотні, які пожертвували своїм життям за наше майбутнє, є моральним еталоном та дороговказом в обстоюванні обраного шляху до зміцнення незалежності та демократії.

 

  

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 522 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz