П`ятниця, 29.03.2024, 03:24
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Січень » 20 » Освіта.ua презентує найбільшу онлайн-базу тестових завдань ЗНО з української мови та літератури
09:21
Освіта.ua презентує найбільшу онлайн-базу тестових завдань ЗНО з української мови та літератури

Готуйся до ЗНО в онлайн: українська мова і література

Цього року основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання відкриє проведення тестування з української мови і літератури. Тест з предмета відбудеться 5 травня.

Участь у тестуванні братимуть усі випускники шкіл 2016 року. Результат виконання частини завдань цього тесту, що відносяться до мовних завдань, будуть зараховані як державна підсумкова атестація з української мови. Результат виконання всіх завдань тесту з української мови та літератури буде використовуватися абітурієнтами під час вступу до вищих навчальних закладів.

З метою підготовки до тестування випускники шкіл можуть скористатись безкоштовним сервісом ЗНО онлайн, що розроблений фахівцями Освіта.ua. Онлайн-сервіс містить повну базу тестів з української мови та літератури, що пропонувались абітурієнтам під час проведення основних та додаткових сесій зовнішнього незалежного оцінювання, а також під час пробних тестувань у період 2006-2015 років.

Загалом банк завдань з української мови та літератури на сайті zno.osvita.ua складається з майже двох тисяч тестових завдань різної форми та складності.

Спосіб виконання всіх завдань у запропонованих тестах максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що пропонується абітурієнтам у бланку відповідей під час проходження реальних тестів ЗНО.

Після виконання кожного з запропонованих тестів користувачу надаються правильні відповіді на всі завдання та розраховується його результат у тестових балах.

Також, ви можете відкрити повний перелік усіх тестових завдань зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури, що були запропоновані учасникам тестування з часів запровадження ЗНО. У цьому варіанті проходження ЗНО онлайн ви отримуєте правильну відповідь на кожне завдання відразу після його виконання.

Як відомо, тест ЗНО з української мови і літератури у 2016 році складатиметься із завдань трьох форм: завдань з вибором однієї правильної відповіді, завдань на встановлення відповідності та завдання з розгорнутою відповіддю.

Тест містить 58 завдань, на виконання яких учасникам ЗНО буде відведено 180 хвилин.

ЗНО ОНЛАЙН. УКРАЇНСЬКА МОВА І ЛІТЕРАТУРА

Бажаємо випускникам шкіл успішної підготовки до тестування!

Переглядів: 442 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz