П`ятниця, 26.04.2024, 19:35
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2018 » Квітень » 17 » Переможець V Всеукраїнського конкурсу есе «Я - європеєць!»
14:59
Переможець V Всеукраїнського конкурсу есе «Я - європеєць!»

13 квітня 2018 року в Посольстві Литовської Республіки в Україні відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та призерів V Всеукраїнського конкурсу есе «Я – європеєць» за участі заступника Міністра освіти і науки Юрія Рашкевича, Надзвичайного і Повноважного Посла Литовської Республіки в Україні Марюса Януконіса, представників інших міністерств та закладів освіти.

ІІІ місце в конкурсі здобула Хоменко Анастасія, учениця 9 класу Марковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Бобровицької районної ради (керівник Іванько Лариса Миколаївна, учитель української мови та літератури).

Диплом Анастасії вручав заступник Міністра освіти і науки України Юрій Рашкевич, цінний подарунок – голова журі Ірина Сопілко. Призери конкурсу отримали дипломи та цінні подарунки, а двом переможцям (І та ІІ місця) вручили сертифікати на заохочувальну поїздку до Литовської Республіки у 2018 році.

Загалом у цьогорічному конкурсі взяли участь близько 7 тис. учнів загальноосвітніх, професійно-технічних, позашкільних закладів освіти. Він був організований Посольством Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» за підтримки Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України.

«Проведення вже п’ятого Всеукраїнського конкурсу говорить про його стабільність і розвиток, зацікавленість з боку учнівської молоді. Приємно, що одним із організаторів конкурсу є Посольство Литовської Республіки в Україні. З цією країною склалися давні відносини між університетами, іншими навчальними закладами. Впевнений, що українсько-литовська дружба буде продовжуватись у різних сферах суспільного життя», – зазначив на зустрічі заступник Міністра освіти і науки Юрій Рашкевич.

Щиро вітаємо Анастасію та Ларису Миколаївну з перемогою та зичимо їм нових творчих злетів!

   

Переглядів: 335 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz