Четвер, 25.04.2024, 09:40
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Грудень » 19 » Подаруй воїну свято
15:47
Подаруй воїну свято

Сьогодні велика українська родина проводжає своїх синів на захист країни. Багато наших бійців знаходяться в зоні бойових дій і сотні поранених лікуються в госпіталях. Кожен із нас також може зробити свій посильний вклад у збереження незалежності й територіальної цілісності нашої держави.

Члени учнівського самоврядування Бобровицької № 1 та Озерянської  ЗОШ І-ІІІ ступенів підтримали  благодійну  акцію “Подаруй воїну Свято!”, що проходить у рамках Всеукраїнської акції “Святий Миколай – воїнам”. Метою акції є збір і формування подарунків військовим у зону АТО до Дня Святого Миколая. Кожен учень зміг прийняти участь у даному заході. Було зібрано кошти у сумі 2882 гривні.

Учні Бобровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 придбали маскувальну сітку для воїнів, яку оформили власноруч. Було також закуплено необхідні ліки, продуктові набори та безліч теплих речей. Схвилювало те, що жоден школяр не залишився осторонь даної акції. Діти принесли з дому багато продуктів, написали листи та намалювали малюнки з побажаннями, зробили обереги для воїнів.

У Бобровицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 відбувся благодійний шкільний ярмарок під гаслом «Діти школи – учасникам АТО», на якому була присутня волонтер району Герасименко Ірина Миколаївна. На виручені від ярмарку кошти придбано солодощі та фрукти, які учні разом із малюнками та оберегами передали солдатам АТО.

Кожен знає, що, проводжаючи хлопця до війська, мати, сестра чи наречена давали йому в дорогу оберіг, що мав захистити у скрутну годину. Діти свято вірять у те, що саме турбота про солдатів нашої армії допоможе вижити їм у таких непростих умовах і повернутись живими й здоровими додому, стати на ноги після отриманих поранень.

Школярі стали маленькими «миколайчиками» для кожного захисника Вітчизни! Хай береже Господь душі наших воїнів!      

 

Переглядів: 479 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz