Субота, 20.04.2024, 06:23
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Квітень » 13 » Про проведення зборів батьків майбутніх першокласників
11:39
Про проведення зборів батьків майбутніх першокласників
      У рамках проведення Всеукраїнської акції "Дай руку, першокласнику!" та з метою ознайомлення з новим Державним стандартом початкової загальної освіти відділом освіти Бобровицької райдержадміністрації 10.04.2012 на базі Бобровицької ЗОШ №1 проведено збори батьків майбутніх першокласників.
      Директором навчального закладу Ралком В.М. зроблена презентація науково-методичного проекту "Інтелект України", який представляє нову методику організації навчально-виховного процесу у початковій школі та спрямована на розвиток творчих здібностей учнів. Проект проходить під керівництвом Гавриш І.В., доктора педагогічних наук, професора кафедри теорії і методики професійної освіти Харківського педуніверситету імені Г.Сковороди.
     Методистом районного методичного кабінету Липко К.М. висвітлено питання готовності початкової школи до впровадження Державного стандарту початкової освіти, надано батькам психолого-педагогічні рекомендації щодо адаптації дітей до навчання у школі та ролі батьків в успішному навчанні майбутніх першокласників і тісній співпраці з навчальним закладом.
     Начальник відділу освіти Л.В.Любенко, підвівши підсумки зборів, наголосила, що навчальні заклади району спрямовуватимуть свою роботу на створення відповідних умов навчання і перебування школярів, що є головною умовою й запорукою якісного навчання учнів початкової школи, особливо першокласників. Адже, дитина повинна стати активним учасником процесу засвоєння знань, щоб мати пізнавальний інтерес, задоволення від результату навчання, морально-психологічний комфорт, відчуття особистісного успіху. Саме на досягнення цієї мети спрямована робота з модернізації змісту початкової освіти, яку розпочало Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України.
Переглядів: 878 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz