Четвер, 25.04.2024, 15:29
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Серпень » 2 » Роз'яснення для вступників про те, де і як шукати себе у списках рекомендованих до зарахування
11:14
Роз'яснення для вступників про те, де і як шукати себе у списках рекомендованих до зарахування

Як абітурієнтам шукати себе у рейтинговому списку

У Міністерстві освіти і науки надали роз'яснення про те, де і як абітурієнти можуть перевірити інформацію про себе у списках рекомендованих до зарахування.

Зокрема, у МОН повідомили, що особистий кабінет вступника, сайт vstup.info, а також та сайти обраних абітурієнтом вищих навчальних закладів є основними  джерелами, де абітурієнт може перевірити, чи отримав він місце держзамовлення.

Найшвидший спосіб, яким абітурієнт може дізнатися, чи отримав він місце держзамовлення та в якому виші – подивитися цю інформацію в особистому кабінеті.

ПЕРЕЙТИ ДО КАБІНЕТУ

Крім цього списки зарахованих в кожний окремий університет мають з’явитися на сайтіvstup.info та на сайтах кожного вищого навчального закладу.

Щоб подивитися держзамовлення на сайті vstup.info, абітурієнт може зайти на сторінку вишу, яка його цікавить, та переглянути список рекомендованих до зарахування. Прізвища всіх вступників, що отримали місце держзамовлення будуть виділені жовтим кольором і виглядатимуть наступним чином:

До 18.00 5 серпня усім, хто потрапив в список рекомендованих до зарахування, потрібно надати оригінали своїх документів до вищого навчального закладу. Перелік потрібних документів може різнитися в кожному окремому вищому навчальному закладі, тому це питання краще уточнити або на сайті вишу, або у його приймальній комісії.

Після того, як абітурієнт передасть вишу оригінали документів, його ім’я на сайті vstup.info буде виділено повністю зеленим кольором.

Списки зарахованих на місця державного замовлення будуть оприлюднені до 12.00 6 серпня. Імена зарахованих на сайті vstup.info будуть виділені блакитним кольором.

Умовні позначення на сайті vstup.info.

Якщо абітурієнт не потрапив до списку рекомендованих до зарахування, до 10 серпня він ще може подати документи на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб – на контракт. Списки зарахованих на контракт будуть оприлюднені до 12 години 12 серпня.

Переглядів: 490 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz