Четвер, 25.04.2024, 22:18
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Вересень » 28 » У Київському палаці дітей та юнацтва привітали вихователів з Всеукраїнським Днем дошкілля
11:24
У Київському палаці дітей та юнацтва привітали вихователів з Всеукраїнським Днем дошкілля

25 вересня 2015 року у Київському палаці дітей та юнацтва за участю заступника Міністра освіти і науки Андрія Гевка відбувся урочистий захід, присвячений Всеукраїнському Дню дошкілля.

У заході також взяли участь заступник Голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, представники Міністерства освіти і науки України, вихователі та керівники дошкільних навчальних закладів України.

Від Бобровицького району була присутня делегація в складі: Рева Ольга Петрівна, завідувачка дошкільного навчального закладу «Сонечко» та Терес Оксана Олексіївна, вихователь цього ж закладу; Татарчук Олена Василівна та Рогова Оксана Іванівна, вихователі дитячого ясел-садка «Золотий ключик» (м.Бобровиця).

Заступник Міністра Андрій Гевко передав привітання Міністра освіти і науки України Сергія Квіта з Всеукраїнським Днем дошкілля та підкреслив важливу роль вихователя у становленні особистості дитини. «Все починається з садочка. Подальші кроки кожної дитини – це фундамент майбутнього, який закладається вихователем», – наголосив заступник Міністра.

Андрій Гевко подякував вихователям за заходи, які вони проводять у доступній формі для вікових особливостей кожної дитини, про події на сході країни та толерантне ставлення до дітей переселенців, а також за їх підтримку.

Заступник Міністра підкреслив важливість спільних зусиль педагога дошкільного закладу та батьків у вихованні дітей. «Тільки спільними зусиллями батьків та вихователя можна виховати справжніх патріотів – майбутнє нашої держави» -, підсумував Андрій Гевко.

Під час заходу для вихователів було організовано різноманітні майстер-класи, ЛЕГО-містечко, також у приміщенні працювала виставка - ярмарок дидактичних посібників, освітянських фахових видань.

На урочистому концерті, присвяченому Всеукраїнському Дню дошкілля, вихователів привітали з професійним святом дитячі творчі колективи Київського палацу дітей та юнацтва.

Під час урочистостей також було нагороджено кращих представників дошкільної освіти та переможців всеукраїнських конкурсів.

 

Переглядів: 427 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz