Субота, 20.04.2024, 05:10
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Грудень » 6 » Участь у обласному конкурсі з фітодизайну «Зимові фантазії»
12:24
Участь у обласному конкурсі з фітодизайну «Зимові фантазії»

02 грудня 2017 року в місті Чернігів на базі Чернігівського вищого професійного училища побутового обслуговування відбувся 11-й обласний конкурс із фітодизайну «Зимові фантазії». Конкурс проводився з метою розвитку та активізації творчих здібностей, залучення учнівської молоді до відкриття й розуміння прекрасного в навколишньому середовищі та в своєму житті, підтримки обдарованої молоді й популяризації фітодизайну як напрямку декоративно-ужиткового мистецтва.

Креативна зустріч об’єднала творчу молодь закладів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівського, Бобровицького, Менського, Корюківського районів, Сновської об’єднаної територіальної громади, міст Чернігів, Ніжин, Новгород-Сіверський.

На конкурсі наш район представляли вихованці гуртка «Природа і фантазія» Центру дитячої творчості Денисюк Анастасія та Супрун Софія (керівник Денисюк Наталія Валеріївна). Творчі випробування були дуже цікавими та емоційними. Під час виконання конкурсних завдань юні обдарування продемонстрували високий рівень вмінь і навичок у роботі з флористичними матеріалами.

Роботи конкурсантів вразили своєю новизною, оригінальністю, естетичним смаком та цікавим композиційним рішенням. Усі учасники виконували по 2 конкурсні завдання. Інтер’єрна композиція у вільному стилі та композиція з свічкою для старшої вікової групи. Для дітей молодшої групи – арт-ялинка та сюрприз. Вихованці взяли участь у незвичайному майстер-класі з виготовлення різдвяного янгола для бійців АТО.

За вдале поєднання флористичного матеріалу Анастасія та Софійка отримали дипломи обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, пам’ятні вимпели та цінні подарунки.

 

https://www.facebook.com/pg/cnttum.2017/photos/?ref=page_internal

 

 

 

Переглядів: 448 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz