Субота, 20.04.2024, 08:58
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Грудень » 18 » Участь у загальнообласній патріотичній акції «Мій Крим»
12:32
Участь у загальнообласній патріотичній акції «Мій Крим»

Педагогічні та учнівські колективи закладів освіти Бобровицького району долучилися до участі в загальнообласній патріотичній акції «Мій Крим» та відзначення Міжнародного дня мігранта.

З метою привернення уваги до проблем захисту прав-мігрантів та членів їх сімей, підтримки патріотів в Автономній Республіці Крим, а також вимушених переселенців з АРК та м. Севастополя, патріотичного виховання дітей та молоді впродовж 07-18 грудня 2017 року в школах району було проведено: виховні години «Історія Криму» (Бобровицька ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1), «Традиції кримськотатарського народу» (Вороньківська ЗОШ І-ІІІ ступенів), «Крим – Україна. Патріотизм не вбито» (Марковецька ЗОШ І-ІІІ ступенів), «Крим – чарівний край» (Бобровицька ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2), конкурс-ярмарок «Кримська кухня» (Козацький НВК), уроки образотворчого мистецтва на тему «Крим – це Україна»; організовано виставки малюнків «Вірю я і сподіваюсь: через декілька літ і зим перемога нашою буде, в Україну повернеться Крим!», флеш-моб «Для мене Крим це…», вікторину на уроках українознавства «Що ви знаєте про Крим»; оформлено виставки фотографій та пам’ятних сувенірів на кримську тематику «Крим – теплі спогади».

Школярі переглянули документальні фільми Ігоря Піддубного «Крим – курорт суворого режиму» та «Крим. Територія. Обман», взяли активну участь у Всеукраїнському конкурсі дитячих та юнацьких малюнків «Мій Крим».

Діти вважають, що дуже важливо підтримувати кримчан, особливо тих, хто покинув Крим внаслідок окупації. Адже сотні тисяч людей 2014-го року поїхали за межі півострова до інших українських міст, зокрема і на Чернігівщину. Тут, наразі, проживає більше ста двадцяти однієї родини кримськотатарської національності. Усі вони мріють повернутися додому – але вже на українську батьківщину. І такі заходи як патріотична акція «Мій Крим» вселяють в цих людей надію на перемогу.

   

   

Переглядів: 420 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz