Вівторок, 23.04.2024, 20:42
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Листопад » 9 » Відкриття дошкільного навчального закладу "Котигорошко" в с.Рудьківка
15:58
Відкриття дошкільного навчального закладу "Котигорошко" в с.Рудьківка

  6 листопада у с. Рудьківка Бобровицького району відбулося  свято –  урочисте відкриття дошкільного навчального закладу «Котигорошко».

  З нагоди відкриття дитячого садка у Рудьківці зібралися всі причетні до цієї справи – чисельна сільська громада, представники районної влади: голова районної ради Олександр Шапченко, в.о. голови райдержадміністрації Володимир Ляховенко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Станіслав Лоленко, начальник фінансового управління райдержадміністрації Анатолій Велігорський, підприємці, спонсори.

  Сучасний дитячий садочок на 40 місць відкрито у пристосованому приміщенні. Для виховання та розвитку малюків створені всі умови: комфортні меблі, компактні двохярусні ліжка, відповідне естетичне оформлення.

   Навчально-виховний процес забезпечують  завідувачка, 3 вихователі, психолог, музичний керівник

  Відкриття дитячого закладу стало справжнім святом для всіх жителів Рудьківки: і дорослих, і дітей. Завдяки підтримці влади, активності батьків, згуртованості спонсорів на території села з`явилася ще одна освітня установа.

  У подарунок від спонсорів, вихованці отримали меблі від благодійного фонду „Сила добра” Миколи Рудьківського, холодильник від депутата обласної ради Василя Нестерука, пральну машину від ПАТ „Рудьківське”, ігровий майданчик від депутата Верховної ради України Валерія Дубіля,  іграшки від підприємців району, стендове обладнання від відділу освіти.

  Після урочистостей батьки і діти з радістю і хвилюванням переступили поріг закладу. Тепла і затишку в дитячому садочку, успіхів і перших перемог у здобутті освіти бажаємо рудьківській малечі!

 
Переглядів: 558 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz