Четвер, 25.04.2024, 01:10
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Січень » 26 » Відзначення Дня Соборності та Свободи України в навчальних закладах району
09:47
Відзначення Дня Соборності та Свободи України в навчальних закладах району

22 січня 2016 року вчителі та учні навчальних закладів району активно долучилися до Всеукраїнських заходів, присвячених Дню Соборності та Свободи України.

У Бобровицькій гімназії цей день розпочався уроками Соборності «Єднання заради Незалежності». Класні керівники 1-11 класів провели виховні години з даної теми з метою виховання у школярів патріотичних почуттів та поваги до державної символіки. З ініціативи учнівського самоврядування о 9.00 відбувся флеш-моб «Наш прапор – наша гордість»; об 11.00 гімназисти 3-11 класів разом із учителями утворили навколо закладу ланцюг єдності, приєднавшись до Всеукраїнської акції. Протягом тижня у шкільній бібліотеці діяла виставка «Україна – соборна держава».

«Живий» ланцюг єдності, як символ єдиної держави, створили навколо свого навчального закладу учні та вчителі Бобровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1. Завершенням флеш-мобу стало масове виконання Гімну України.

У ході проведення  заходів  до Дня Соборності в Марковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися: тематичні уроки «Діти єднають Україну», виховні години «День Соборності України», «Всім серцем любіть Україну свою», лекторії  «Значення події Української революції в історії України», «На шляху до Соборності України», «Вона на світі одна – єдина ненька Україна», круглий стіл «Злука УНР та ЗУНР – подія вікопомного значення». У шкільному історико-краєзнавчому музеї проведено відкриту виховну годину «Любіть Україну, як сонце, любіть, як вітер, і трави, і води…»  (завідувач музею Шевченко Галина Олексіївна). Учні 8-11 класів читали вірші, присвячені історії України, її державним  символам, вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та переглянули документальний фільм «Хай Україна вічно буде з нами».

У Бобровицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 відбулася загальношкільна лінійка, під час проведення якої учні усвідомили: Україна – нероздільна, немає окремої Східної й Західної України. У нас є єдина держава і ми – єдиний народ.

Тематичні класні години «Соборна Україна: від ідеї до життя» проведено в Кобижчанській ЗОШ І-ІІІ ступенів. У шкільній бібліотеці розміщено виставку «Великі творці Соборності».

   

 
 
Переглядів: 446 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz