Субота, 20.04.2024, 09:53
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Листопад » 13 » Всеукраїнська акція «Лист солдату» та благодійна акція «Допоможи солдату»
20:46
Всеукраїнська акція «Лист солдату» та благодійна акція «Допоможи солдату»

У цей важливий для країни час українці спільними зусиллями долають труднощі: одні до останнього мужньо захищають нашу землю, а інші допомагають забезпечити їм належні умови для виживання на війні.

Учнівські колективи загальноосвітніх навчальних закладів Бобровицького району активно долучилися до проведення Всеукраїнської акції «Лист солдату» та благодійної акції «Допоможи солдату». Багато дітей написали зворушливі листи захисникам України з побажаннями швидкого одужання та повернення додому. Молодші школярі намалювали безліч малюнків з побажаннями воїнам-охоронцям рідної землі. Кожен учень розуміє, що мир в Україні – це найголовніше на даний момент. Зберегти його можуть мужні патріоти, які готові віддати життя за мир і спокій в Україні. То ж найкращими побажаннями дітей були слова: «Повертайтесь живими!».

У Бобровицькій гімназії стартувала благодійна акція «Допоможи солдату». Ініціаторами проведення акції стали педагог-організатор Сиромятнікова Ірина Віталіївна, соціальний педагог Кот Світлана Василівна та лідери учнівського самоврядування. Вони організували прийом від учнів 2-11 класів та батьківської громадськості теплого одягу, ліків та необхідних продуктів для солдат. Найактивнішими були найменші гімназисти, учні 2, 3, 4 та 5-А класу, які з радістю писали листи, малювали патріотичні малюнки й приносили чимало необхідних речей. Колектив гімназії дякує всім, хто долучився до доброї справи й сподівається, що зібрані й відправлені в зону АТО речі зігріють багатьох солдат, а листи й малюнки від дітей вбережуть наших героїв від ворожих куль.

" /> 

 

 

Переглядів: 864 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz