Четвер, 18.04.2024, 17:34
Відділ освіти Бобровицької районної державної адміністрації
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Грудень » 3 » Заходи на виконання Концепції національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді в навчальних закладах району
15:37
Заходи на виконання Концепції національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді в навчальних закладах району

На виконання Плану заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді у закладах освіти району, затвердженого наказом по відділу освіти від 09.11.2015 № 179, та з метою посилення національно-патріотичного виховання, формування у дітей та учнівської молоді національної свідомості патріота України в загальноосвітніх навчальних закладах відбулися виховні заходи патріотичного спрямування.

Протягом листопада 2015 року педагоги та учні всіх шкіл району долучилися до районної добровільної акції «Теплі речі для солдата». Відбувся збір необхідних для захисників речей: теплих шкарпеток, рукавиць, светрів, бушлатів. Усе зібране відправлене в зону АТО.

До Дня захисника України школярі долучилися до проведення Всеукраїнської молодіжної та дитячої акції «Напиши листа захиснику України». У своїх художніх подарунках діти зобразили мирне життя, використали державну символіку, в листах писали  про квітучу й незалежну Україну, а ще – про героїв, котрі стали на захист своєї Батьківщини. Листи та малюнки були  різні, але їх об’єднувало одне: мир – для всіх і кожен – проти війни.

У рамках обласного семінару для завідувачів РМК, що відбувся 19 листопада 2015 року на базі Бобровицької гімназії, був проведений виховний захід патріотичного спрямування «Нам потрібне мирне небо» (заступник директора з виховної роботи Барінова Л.І.).

Учні Бобровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 взяли учать у обласному національно-патріотичному заході «Я – патріот», проведеному Департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації на базі військової частини 1688 в смт. Гончарівське, де створено всі необхідні умови для проведення фізичної та військової підготовки.

У Бобровицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 відбулися: загальношкільна лінійка «Вклонімось захисникам України» (заступник директора з виховної роботи Прокопенко Г.М.), виховні години в 2-му «Мирне небо» (класовод Шило Л.М.) та  10-му «Будь готовим захищати Вітчизну» (класний керівник Лось Н.Г.) класах за участі учасників бойових дій та антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях Терещенка Ю.І. й Горди Р.І..

Уроки мужності «З Україною в серці» (7клас) та «На захисті України» (10 клас), під час проведення яких учні ознайомились із розвитком подій в зоні АТО, розповіли про земляків, які є учасниками бойових дій на території Донецької та Луганської областей, та вшанували пам'ять загиблих героїв хвилиною мовчання, були проведені в Браницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів.

На виховних годинах у 5-11 класах з теми «Герої не вмирають» Озерянської ЗОШ І-ІІІ ступенів був присутній Крих Романом Іванович, учасник АТО, нагороджений нагрудною відзнакою «Учасник АТО» та «Гвардія». У закладі відбувся флеш-моб «Ми за мир, ми за єдину нероздільну квітучу Україну» (бібліотекар Т.В. Литовченко, педагог- організатор Сопова Я.А.).

У Кобижчанській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено загальношкільний захід «З Україною в серці», на якому були присутні воїни АТО Лесенко Дмитро Володимирович, Вознюк Сергій Володимирович, та конкурс-вікторину «Я справжній українець».

У Новобасанській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено урок  мужності  «Вклоняємось  доземно всім солдатам», Рудьківській ЗОШ І-ІІІ ступенів – патріотичну годину «Він не був героєм, а хотів лиш жити…», Вороньківській ЗОШ І-ІІІ ступенів – свято квітів «У всіх у нас мета єдина – велика, сильна Україна», Ярославській ЗОШ І-ІІІ ступенів – історико-літературне свято «Українські козаки – мудрі захисники народу».

 

 

 

Переглядів: 631 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Бобровицька ЗОШ № 1


Бібліотека Бобровицької ЗОШ № 1


Педагогічна преса

Бобровицький методичний кабінет

Відділ освіти
Конструктор сайтів - uCoz